Det ligger i luften.

Känslan av att det är dags, nu. Det är dags att bege sig ut på gator och torg och kampanja. Det är dags att på riktigt börja informera folk om varför Piratpartiet ska in i riksdagen den 19 september. Det känns att det är dags att leta upp alla aktivister som du vet finns där och samla ihop den till att göra något konstruktivt och utåtriktade.

Ut på gatorna. Prata med människor, berätta om Piratpartiet och politiken.

För att underlätta för alla er aktivister som är ute och kampanjar drar vi idag igång kampanjbloggen. Här kommer vi ge lite kampanjtips, berätta om vad för material som finns att beställa och varje fredag kommer vi rapportera om olika aktiviteter runt om i landet. Så när ni har gjort någon form av kampanjaktivitet, berätta för oss! Skriv in vilka ni var, vad ni gjorde, hur mycket material som gick åt och hur det kändes. Skicka gärna med lite bilder också!

Det är dags. Nu kör vi!

Kampanjgruppen

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>