Kampanjhandboken

Hej!

I det här utskicket så tänkte jag ta upp flera saker: kampanjhandboken, kampanjbloggen samt nytt material att dela ut i olika kitt.

Kampanjhandboken är en guide som min vice kampanjledare, Victoria Westberg, har satt ihop. Den är menad att hjälpa er med olika praktiska saker. Allt ifrån hur man gör utskick i Pirateweb till hur man skriver insändare, beställer flygblad från Piratshoppen och tips på hur man lättare delar ut flygbladen när man väl har fått dem från butiken.

Kampanjhandboken vänder sig i första hand till funktionärer, men den innehåller en hel del praktiska tips som alla aktivister har användning av. Så sprid den gärna vidare till så många som möjligt.

Boken finns att hämta om du klickar på länken nedan och jag rekommenderar att alla gör det. :)

http://borgmi.files.wordpress.com/2010/05/kampanjhandboken.pdf

Vi har precis startat en ny blogg som du hittar på kampanj.piratpartiet.se – där har vi tänkt skriva om sånt som vi i kampanjgruppen arbetar med men även informera om det material som finns att beställa och vad som är på gång och vi har som mål att uppdatera den tre gånger i veckan. Förhoppningen är även att ni – våra aktivister ska rapportera in om lyckade kampanjer (gärna med bilder) och hjälpa till att inspirera andra att ge sig ut på gator och torg och kampanja.

Jag vill också berätta att vi sen ett litet tag tillbaka har fått in flygblad, foldrar och affischer med ett helt nytt utseende!

Det kampanjmaterial vi har att beställa är flygblad, foldrar, affischer och något vi kallar blanks (flygblad där du får möjligheten att skriva in text som du själv vill ska stå på flygbladen) som går att beställa hem helt gratis! Just nu har vi även en kampanj som heter “Rent mjöl i påsen” som du också beställer hem helt gratis, men du får betala mjölet själv. För att se vad som finns och instruktioner för hur man beställer hem det, läs här. Allt där priset är satt till noll kronor är helt gratis – både materialet och frakten betalar vi för.

Det är inte allt för långt kvar till 19 september nu och det är dags att sätta igång att kampanja på allvar. Genom att klä dig i lila tröjor, ha en pin i kavajslaget, eller genom att dela ut flygblad och sätta upp affischer så hjälper du till med att se till att folk får upp ögonen för Piratpartiet.

För att göra det så enkelt som möjligt så har vi satt ihop lite olika Piratkitt som du kan beställa här. Kitten innehåller lite olika material som hjälper dig att synas på stan och om du redan har sånt och bara vill ha mer flygblad eller affischer så finns det sådana kitt också. Du slipper räkna ut hur mycket du vill ha och kan snabbt och enkelt få hem flygblad och affischer! Och om du är riktigt sugen på t-shirts så har butiken just nu en rea.

Hoppas vi syns ute på gator och torg!

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Kampanjhandboken FTW « Borgmi skrev

[…] Maj Idag presenterade kampanjgruppen och den fantastiska kampanjledaren Jan Lindgren kampanjhandboken i ett utskick. Jag är den som har varit redaktör för boken, och hoppas att ni alla kommer uppskatta […]

OlofB skrev

Grymt bra jobbat! Sätter tänderna i kampanjhandboken direkt..

(såg jag inte en annan kampanjhandbok någonstans för någon vecka sedan..? inriktad på gruppövningar typ?)

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>