Tips till FRA-manifestation

Den 17 juni är det årsdagen för FRA-omröstningen. Det har då gått två år sedan regeringen röstade igenom det första utkastet till den väldigt omdebatterade FRA-lagen.

Det här är något vi självklart vill uppmärksamma och påminna folket om, och därför tänkte vi anordna en manifestation på årsdagen, förslagsvis utanför riksdagen i Stockholm (det kommer förmodligen ske manifestationer runt om i hela landet, håll utkik efter en manifestation nära dig!). Det vi behöver hjälp med är vad vi kan göra.

Poängen med manifestationen är att det inte ska kräva så mycket folk (eller resurser) och ändå vara tydligt och ge ett intryck åt alla som går förbi. Saker som har gjort tidigare är till exempel manifestationer med begravningstema (där vi sörjer förlusten av brevhemligheten) eller enkla flyersutdelningar.

Den här gången vill vi ha nya förslag! Om du kan tänka dig att vara med och hjälpa till får du också väldigt gärna höra av dig. Skriv ditt förslag i kommentarerna här på bloggen eller maila mig på victoria.westberg@piratpartiet.se.

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>