Kandidatturnera mera

Runt om i landet anordnas det olika aktiviteter i vårt namn. Det är jättebra och jag hoppas på att alla ni som gör det fortsätter med det och att fler och fler hjälps åt att sprida vår information!

Men jag skulle vilja tipsa om en möjlighet som borde utnyttjas mer: att bjuda in riksdagskandidaterna!

Vi har 82 stycken kandidater på våra valsedlar och dessa kandidater är spridda runt om i landet. Det innebär att oavsett var nånstans i landet en aktivitet anordnas så finns det en riksdagskandidat inom överkomligt avstånd.

Vi vet att pressen uppskattar att skriva om riksdagskandidater och vi vet att det blir lite extra roligt att ordna ett arrangemang när riksdagskandidater dyker upp.

Nu finns det en lista med alla kandidaterna sorterad efter varje valsedel och till varje kandidat så hittar du personens email. Du hittar listan här och det är bara att följa länken och maila de kandidater som du vill bjuda in!

Det finns även en sida här som är mer fokuserad på riksdagsgruppen där du förutom mail även hittar telefonnummer och hemsida tillsammans med bilder. Det är ju faktiskt inte bara riksdagsgruppen som finns på den sidan även om de har fokus.

I samma anda så har Maloki dragit igång kampanjen “Bjud in en pirat” som handlar om just detta och där du kan bjuda in kandidater genom att maila.

Kampanjen har helt rätt!

Tveka inte att bjuda in en pirat du vill se på ditt event! Chansen är stor att hen kommer!

Fråga inte vad du kan göra för kandidaterna – fråga vad kandidaterna kan göra för dig!

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>