Uppdatering om rapportera in aktivism

För två veckor sedan så berättade jag om hur man kan rapportera in aktivism via PirateWeb.

Efter det så kom det in massa bra förslag på hur man kunde förbättra tjänsten från flera olika håll och jag kan nu meddela att det förslag som folk var mest intresserade av har blivit av.

När man rapporterar in aktivismen så hamnar den på live.piratpartiet.se!

Men utöver detta så har rapporteringen ett eget RSS-flöde som du kan följa här.

Det här gör det viktigare än innan att du som gör något för Piratpartiet kommer ihåg att ta bilder och rapportera in det! Du behöver inte ha en flådig kamera för att göra detta, utan kameran du har på din mobil räcker gott och väl. Det viktiga är inte att ha bilder som gör sig bra i pressen, utan att ha bilder. Bilder som kan inspirera andra funktionärer och aktivister.

Det inte måste vara en aktivitet som att dela ut flygblad som räknas. Om du skriver en insändare som blir publicerad så fota den insändaren och logga det som någon gjorde här!

Utöver det så har förstasidan i PirateWeb (den sida som alla får se när de har loggat in via den vanliga PirateWeb sidan) en lista på alla nyligen genomförda aktiviteter.

Nu är det lättare än nånsin att berätta för andra att man har gjort nåt i partiets namn så kom ihåg att utnyttja den här funktionen!

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>