Vem är vem i Kampanjgruppen?

Det har dykt upp vissa frågetecken kring oss som sitter i Kampanjgruppen, och det känns som att idag är en bra dag att reda ut exakt vem som är vem här i vår decentraliserade inspirationscentral.  Så utan vidare krusiduller kommer nu en lista över exakt vem som är vem, så att alla vet vem de ska prata med om saker och ting.

Det första namnet är förstås Jan “Piratjanne” Lindgren, kampanjledare och övergripande samordnare för allt det där kampanjandet vi gör. Närhelst det tycks som om saker och ting saktar ner sig till ett allt för lugnt tempo så kommer denna idéspruta till skott och levererar tillräckligt många nya impulser för att hålla resten av gruppen sysselsatt i tre veckor framöver. Och tillräckligt med självförtroende för att hinna göra dem på två.

Det andra namnet är Victoria “Borgmi” Westberg, vår vice kampanjledare och lite mindre övergripande (men desto mer intensiv) samordnare av väldigt mycket av det där kampanjandet vi gör. Vilket innebär att när Janne är klar med att komma med bra idéer så kommer Victoria med ännu fler sådana, och därefter med tillräckligt mycket support för att hinna ha gjort allt som ska göras redan nästa vecka.

En person ni förmodligen varit i kontakt med (vare sig ni vet om det eller inte) är Johan Mlg Karlsson, vår distributionsansvarige och kampanjmaterialguru. Det är han som ser till att flygbladen, affischerna och allt annat kampanjmateriel flyter från urkällan ut till lokalavdelningarna, och har dessutom järnkoll på butiken.

En person som är lite mer av en doldis i sammanhanget är Marcus Fridholm, och vår grafiskt ansvarige. Om det är någon du vill tala med om hur våra affischer och flygblad och dylikt ser ut så är det Marcus, ty han har svaren.

Till sin hjälp har han Max Gnipping, vice grafiskt ansvarig och dessutom en ständig källa till påminnelser över att vi glömt bort någonting. Och även någonting av en allkonstnär, så närhelst vi behöver någon som kan göra någonting så är han där och kan fixa’t.

Ett lite mer rörligt namn är Mikke Svensson, vår ljudansvarige. Om ni hört Vote4pirate så hade han väldigt många fingrar med i spelet, och jag anar att det ligger fler strängar på hans lyra. Och att vi inte på långa vägar har hört det sista från honom i den här kampanjrörelsen.

En annan vi också kommer att få se mer av är Jonathan Rieder Lundkvist, vår Youtubeansvarige och mästerfotograf. Särskilt då när youtubeaktivismen kommer igång ordentligt.

Som näst siste person i ledet vill jag nämna mig själv, i all ödmjukhet: Johanna Drott, bloggkoordinator och informell inspirationsminister. Jag skriver vanligtvis inläggen här (förutom på måndagar, då Janne gör det), och när någonting behöver göras bloggledes så är det jag som drar folk i öronen för att få det gjort. I all vänlighet, förstås.

Den siste och viktigaste personen är förstås du. Aye, just du, som läser detta just nu. Det är du som gör det möjligt för kampanjen att inträffa, det är du som är ute i fält och pratar med folk, det är du som får saker och ting att hända i praktiken. Du är kampanjens viktigaste del, och utan dig kan vi inte göra någonting alls.

Och med det sagt så är det dags att vi ger järnet. Från och med idag till den dagen då vi intagit riksdagen. YARR!

Kommentarer

Hans J skrev

Jonathan Rieder Lundkvist
heter han och inget annat!!!!

Uttalas som Riiiiiiider men stavas Ri -e- der bara för att bli ÄNNU MERA tjusigt!

Rieder <- Snyggt va?

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>