Kampanj Morgonlektyr

Det här är en kampanj som inte kommer att realiseras nu, utan som kommer att genomföras senare i höst. Det kommer att komma ett utskick om det när det är dags att dra igång, men det här går ut nu för att få folk att förbereda sig och att så ett frö så kanske folk kommer på fler bra kampanjidéer.

Kampanj Morgonlektyr utgår ifrån att vi har väldigt många unga väljare och att när skolorna sen drar igång så ska man ta 5-10 minuter nån morgon (gärna fler och gärna varje morgon om möjligt) och dela ut flygblad utanför sin närmaste gymnasieskola eller högskola.

Många av oss bor i närheten av en eller flera skolor, eller har en i närheten av jobbet. Allt man behöver göra är att ta med sig en bunt flygblad, (ta på sig nåt med PP-loggan) och stå och dela ut flygblad i några minuter i närheten av skolan lite innan åtta.

Det är många elever som går förbi ungefär samtidigt och genom att göra såhär så når vi på ett enkelt sätt ut till många unga väljare och kan förhoppningsvis öka viljan att rösta i bland dessa – och då dessutom rösta på oss! ;) :D

De flesta skolor öppnar den 23:e augusti så vi har satt den dagen som startdatum för kampanjen!

Vi har även idag lanserat en ny kampanj som du hittar på siten 2022.nu och som handlar om hur vi pirater tror att världen kommer att se ut år 2022.

Kom ihåg att det bara är lite drygt en månad kvar till förtidsröstningen börjar den 1:a september!

PS. Kom ihåg att du måste vara inloggad med ditt konto till butiken för att gratis kunna beställa hem flygblad, foldrar och affischer!

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Nyhetsbrev UP 1 aug | Stefan Flod skrev

[…] ut flyers, informera folk på gator och torg, blogga och opinionsbilda. I augusti kommer kampanjen Morgonlektyr att starta, Kampanjen går ut på att man spenderar 5-10 minuter innan skolan börjar på morgonen […]

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>