Sen är nu

I förrigår kom partiet med ett pressmeddelande om det absurda i att ha en lagstiftning som riskerar att förvandla vem som helst till en brottsling utan att denne vet om det. Och ett nytt inlägg publicerades på 2022.nu, där vi dag för dag formulerar vår visionära framtidstro.

I går slog vi på stora trumman DN och Newsmill om vikten av att garantera fri tillgång till information om, kring och från staten – och det även och särskilt när den kanske inte vill informera världen om vad den gör. Dessutom syntes både vice partiledare Anna troberg och riksdagskandidat Marie Axelsson i TV4. Plus ett nytt inlägg på 2022.nu.

I dag syns vi i Aftonbladet med en artikel om parallellerna mellan HBT-rörelsen och piratrörelsen, och vikten av ett fritt internet. Samt så ser vi ett nytt inlägg på 2022.nu.

Detta är motsatsen till nyhetstorka. Detta är ett tecken på att vi börjat synas på allvar, och att vi börjar göra det varje dag betyder bara en sak: det är nu det börjar brinna i knutarna. Det är nu slutspurten sätter igång – och det varje dag fram till valet.

Glöm allt tal om att vissa saker ska göras senare, lite närmare valet. Från och med nu är vi officiellt inne i denna senare tid, och från och med nu är varje dag den viktigaste dagen av kampanjandet.

Kort sagt: sen är nu.

Det är därför viktigt att vi syns överallt. På gator, torg, bloggar, forum, Facebook, kollektivtrafiken, – överallt där människor är. Både i form av synlig aktivism så som flygbladsutdelning, men även med närvaromarkörer som konstant påminner alla om att Piratpartiet finns och kommer att komma in i riksdagen i höst.

Sen är nu, och det enda “senare” i vår vokabulär är det som är datumstämplat och inskrivet i kalendern.

Nu kör vi, med nya aktiviteter och kampanjpunkter varje dag där vi bit för bit hamrar in att Piratpartiet är framtidstro inkarnerat. Precis som på 2022.nu.

Yarr!

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>