En synlig kampanj

Det sista ordet i den här meningen är en länk.

Det du kommer till när du trycker på den är en sida med statistik. Det denna sida loggar är antalet inrapporterade fall av aktivism som inkommit, och det tycks en smula som att Värmland leder just nu. Varpå vi säger – grattis Värmland! Och vi tänker dessutom, från och med nu, ta med ett avsnitt i varje fredagsinlägg om vem som leder.

Det råder inga om helst tvivel på att vi håller på att gå in i slutskedet av kampanjandet. Om tvivel finns så ryck upp dem med rötterna och släng dem på komposten. Sen är nu, och nu är hög tid att visa för världen att det banne mig finns pirater överallt.

Och det absolut smidigaste sättet att visa detta på är genom att helt enkelt visa upp aktivismen. Dokumentera den på bild, skicka in den via Pirateweb (detaljer finns här) och se sedan hur den blir synlig för alla på Live – förutom då i att den är synlig redan i sig själv.

För att verkligen, verkligen hamra in att det är pirater överallt så räcker det med att vi får in minst en aktivistrapport om dagen per valkrets. Mer uppskattas förstås något oerhört, men det enda sättet att garantera att det hamras in riktigt ordentligt är att ge konkreta bevis på att vi är överallt där det är värt att vara.

Så från och med nu – en aktivistrapport om dagen, per valkrets. Låt oss tillsammans visa världen att det där Piratpartiet som alla hört så mycket om också är någonting som alla sett så väldigt mycket av.

Nu kör vi. Nu kör vi så stenhårt att det kommer att bildas vinddrag in i riksdagen non stop under de närmaste fyra åren.

Yarr!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>