Introduktion: Hanna Dönsberg

Igår var det fredagen den trettonde… påverkar sådant kampanjandet?

Själv såg jag en kommunledare snubbla över kvarterskatten när han sprang för att möta aktivisterna på flyersutdelningen, minst två distriktsledare har tappat en valsedelskartong på tån och Rick blev biten av en pudel!

Jag blev lite orolig för hur det gick med katten, men jag lovar er att  berätta mer om det snart, jag måste faktiskt presentera mig. Hanna  Dönsberg heter jag, jag är numera en del av kampanjgruppen – och även riksdagskandidat. Mina främsta bidrag till gruppen kommer vara mitt kritiska öga och mina språkkunskaper. Jag älskar nämligen att skriva, som min blogg vittnar om.

Hanna

Jag  bor i Västerås, men är på turné och är just nu i huvudstaden. Saknaden efter lokalt arbete hugger till ibland, men jag har fullt förtroende för att min valkretsledare gör ett utmärkt jobb. Jonas Nordgren, känd för  sin sittmanifestation mot FRA-lagen, är sen några månader “lönelös”  heltidspirat – helt otroligt att kunna satsa så! Inte förvånande att gänget han samlar ihop varit aktiva sen i vintras, och Jonas egen blogg är nästintill tom. Snart kommer Jonas aktivistgäng ordna valstuga, genom att remixa Uppsalas idé från förra året.

Funktionärer, vi är i skarpt läge, så glöm inte att ringa varandra, maila eller ta  kontakt på valfritt socialt forum – när ni behöver stöd. Vi jobbar bäst  tillsammans!

Samarbete är ledordet, som när vi häromnatten korrläste det nya valmanifestet, och precis så som vi jobbade igår när jag fick äran att spela in  radiojinglar med Mikke, kalmariten med ljudkompetens. Under dagen fick jag, vår kampanjledare Janne, partiledare Rick och riksdagskandidaten Sandra  Grosse skämmas över att höra våra egna inspelade röster – resultatet  kommer snart! Min jack russel, Kelly – fick också prova på, och Jonathan Rieder dokumenterade. :)

Under  min vistelse i Sthlm har jag åkt en hel del i piratbuss, ett vackert  lila åbäke med flaggor och dekaler – och gissa om folk tutar, tittar och  vinkar! Det är superkul att på ett så enkelt vis synas! Vill du också  ha dekaler till bilen, eller husvagnen, eller lägenhetsdörren…surfa in  på butiken och kolla in gratiserbjudandet!

När  man är en rutinerad ordbajsare som jag, skriver man lätt för långa  inlägg. Men nu kommer en välmående kvarterskatt förbi utanför fönstret,  det måste betyda läggdags!

Vi ses ute i kampanjvimlet!

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>