Valsedlar och spottar

Nu har vi ett av de största momenten i valrörelsen framför oss:

Att få ut valsedlar till förtidsröstningslokalerna och vallokalerna

Det du kan göra är att gå hit och skriva upp dig. Vi behöver all hjälp vi kan få!

Spottar
Tidigare idag visade det sig att någon illvillig person läckte ut radiospottar som vi hade spelat in och la ut detta på The Pirate Bay. Vi är så klart mycket, mycket upprörda och uppmanar alla som laddar ner detta att genast lämna det tillbaka genom att seeda så mycket som möjligt!

Bildekaler
I Piratshoppen så finns det nu dekaler som ser jättebra ut på bilar. Prata med ALLA människor du känner; grannar, aktivister, släkt, vänner och ovänner ifall dom kan tänka sig att sätta på en bildekal på bilen – i alla fall fram till valet då de är enkla att ta bort sen.

De funkar givetvis även bra på hästar, men bör då kallas för “hästdekaler” istället.

Bildekaler är grymt bra att använda då de för en billig peng ger väldigt mycket synlighet och dessutom ger ett väldigt proffsigt intryck. Du kan läsa mer om fördelarna med bildekaler och om själva bildekalerna här.

Bloggat i förra veckan:
Ninjaaktivism – En lista med enkla sätt att vara aktivist på som inte tar så lång tid

Vote like a pirate day – Om hur vi gör ett jippo för att locka folk till förtidsröstningslokalerna

PS. Instruktioner för hur du beställer foldrar, flygblad och affischer finns här: http://wiki.piratpartiet.se/Kampanjmaterial/

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>