Rösta piratdagen

Onsdagen den 1:a september börjar förtidsröstningsperioden för riksdagsvalet, landstingsvalet samt kommunvalet. Den efterföljande lördagen, den 4:e september väljer vi att genomföra en rikstäckande kampanj där många av våra kandidater i dessa val och andra aktiva i partiet deltar för att locka så många som möjligt att träffa och rösta med sin partirepresentant. På detta sätt vill vi visa på hur enkelt det är att göra skillnad, samtidigt som vi kan träffas och göra valet till en social och trevlig tillställning.

Eventet håller på i cirka en timme med start 13:00 och sker i många olika städer runt om i landet. Ett fåtal städer har andra starttider och dessa är: Helsingborg och Ystad.

Det har skapats en nyhet på hemsidan där det står vilka städer och vilka lokaler vi kommer att finnas i.

Det som behövs nu är att informationen kring detta sprids så mycket som möjligt. Blogga om det, skriv insändare och berätta för folk när ni har flygbladsutdelning.

Jag har skrivit ihop ett utkast till ett PM som ni kan skicka ut lokalt för att få press på det. Sätt in lämpligt namn och gör vissa ändringar så det känns som ert eget utskick innan ni skickar det. Utkastet finns här.

Bloggat i förra veckan:
Valstugor och personval – Om vikten av valstugor och personval

Youtubeaktivism – Om hur man kör aktivism på youtube.

PS. Instruktioner för hur du beställer foldrar, flygblad och affischer finns här: http://wiki.piratpartiet.se/Kampanjmaterial/

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>