Våga andas!

Idag, fredag, börjar den tredje sista helgen innan vi avslutar vårt valkampanjanden söndagen den 19 september och jag tänker säga till er:

Våga ta det lugnt!

Va?! Inte kan vi väl vila, och ta det lugnt nu?! Vi har ett val att vinna!!!!11

Men tro det eller ej, vi måste våga vila, även om det bara är 16 dagar kvar till valet. Men varför då?
När vi är ute och kampanjar är det viktigt att vi är i form och koncentrerade, och absolut inte vekar som om vi inte har någon socialkompetens (handlar bara om att vara för sliten!) överhuvudtaget för att vi är för slitna för att vara bland folk.
Det är viktigt att vi inte kör slut på oss dessa sista dagar och står där sista veckan, eller sista 4 dagarna och absolut inte orkar något.
Och det är ännu mer viktigt att vi sen orkar i 4 år till, när vi kommit in i Riksdagen!

När vi är utvilade, relativt, så utstrålar vi en annan energi.
Om du tar en dag och gör något som du vet får dig själv att må mycket bättre och ger dig själv energi, så kommer detta synas på dig dagen efter och du kommer dels dela flygblad som en annan dåre (det gör skillnad vilket humör man är på) och när du pratar med folk på stan är det väldigt positivt om du är på bra humör.

När du vilar och hjärnan får arbeta med annat är även dem tillfällen som du kan komma med den där sista snilleblixt idén som behövs för att vi ska vinna valet.

Samtidigt som vila är viktigt är det lika viktigt att vi vågar ta hand om varandra. Många av oss känner att vi måste ställa upp nu in i det sista, för att vi kanske är för få aktivister och att vi måste slita ut oss. Det är mycket viktigt när vi märker detta säger åt personen i fråga att det är okej att att en paus, det är okej att inte orkar varje dag, men du orkar dagen efter, att det är viktigt att vila!
Kom även ihåg att ge varandra beröm för de saker som ni har gjort!
Samtidigt kan ett lugnare evenemang vara bra när man inte riktigt har energin, kanske följa med på en fika, eller vad piraterna har för sociala aktiviteter.

Nu har jag täckt upp dem som är ute och aktivismar, men de som kanske inte gör så mycket i köttvärlden men gör desto mer hemifrån, allt detta jag precis sagt gäller er också. Tror ni att ni håller på att köra in helt, hitta något för att lyfta upp er. Må det vara en filmkväll hemma, med någon god chokladbit, eller vad ni föredrar.

De små sakerna är vad som kommer göra skillnad för att vi ska vinna valet, och däri är det minst lika viktigt att våga vila och bygga upp sin energi inför slutspurten.

Vi måste våga andas!

Ta hand om er och varandra där ute!

Kommentarer

Toledomahn skrev

4. saker som är viktiga är:

1. 8 timmars sömn per dygn!

2. Äta rätt och på fasta tider och riktig mat ex. grönsaker och frukt! Ingen skräpmat m.a.o!

3. Motion 1 timme om dan!

4. Vila ut ibland och göra nåt som belönar en själv! (ex. ladda ner en film och mysa lite med pop corn/chips)

Det där sista inom parantes hörde ingen va?

HEHE!

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>