Flygblad och YouTubekanal

Nu är vi inne i slutspurten när det gäller valkampanjen och då är det extra viktigt att synas. Det sker flygbladsutdelningar och affischering runt om i landet redan, men jag vill berätta att vi har mycket, mycket mer material att ta av!

Så gå in på http://butik.piratpartiet.se/ och beställ hem flygblad och affischer och hjälp till att anordna flygbladsutdelning och affischering i din hemkommun eller hemort. (Glöm bara inte att logga in med din fornamn.efternamn@piratpartiet.se-mail INNAN du börjar beställa saker!)

Nu är det dags att ge gärnet (om man inte redan har gjort det ;)) och se till att vi syns!

Det är bättre att du beställer hem för mycket flygblad än för få – de gör ingen som helst nytta på vårt centrala lager, utan kommer till mycket bättre användning hemma hos dig!

Ett bra sätt att använda upp flygblad på är att dela ut dem i brevlådor hos folk, det har använts med bra resultat i tidigare valrörelser och i denna. Jag har skrivit om det i ett tidigare utskick.

YouTube
Jag vill påminna om att vi har en egen kanal på YouTube. Där kan man se på olika coola och intressanta videor som har laddats upp eller så kan man ta kontakt med Jonathan Rieder Lundkvist med en video som man själv har gjort och få den postad i vår kanal.

Så skynda och spela in videor och hjälp partiet att synas i valrörelsen!

Bloggat i förra veckan:
En vallokal nära dig – Om vikten av valsedlar och vallokaler

Våga andas! – Av vikten att i en stressig och hektisk valkampanj ta stunder och varva ner.

PS. Instruktioner för hur du beställer foldrar, flygblad och affischer finns här: http://wiki.piratpartiet.se/Kampanjmaterial/

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>