Känner ni det också? Vi kommer in i Riksdagen!

Jag vaknade idag, och kände det i hela kroppen. Jag kände ett lugn, och när jag tänkte på efter valet så var det helt annorlunda än vad det var igår. Igår hade jag varit orolig för vad jag ska sysselsätta mig med efter valet. Jag har många gånger fått rätta mig och säga när istället för om vi kommer in. Men idag, idag känner jag det.

Vi kommer in i Riksdagen!

Kan det vara en känsla jag fått efter att jag varit ute två dagar på skolor? Kanske. Idag när jag undersökte Facebook, såg jag bland annat en diskussion där en kille pratar om hur de andra partierna inte pratat om Datalagringsdirektivet överhuvudtaget. De vet att det är vår fråga. Idag lyfte DN med en snabbguide om DLD. Måste vara kosmiskt.

Det är inte många dagar kvar och släpp inte efter nu, även om man får vila. Har du någon idé, sätt den i rullning! Gör det bästa av det! Idén kanske är för stor för att utföra nu, eller inte. Det går alltid att korta ner.

Flygplan!? Och andra tokigheter, ingenting är omöjligt. Bara fantasin sätter gränserna!

Nu, i dagens ljus av diskussionerna kring datalagringsdirektivet är det ännu viktigare att synas ute, så att de människor som är intresserade av att få diskutera detta med oss faktiskt kan göra det!

Nu vinner vi detta!

Kommentarer

Johanna Drott skrev

Det finns bara ett sätt att ta reda på hur det går, och det är att vänta i en och en halv vecka.

Fast för den som inte vill vänta så finns det förstås tusen andra saker att göra. Exempelvis kampanjande. ^^

tix skrev

2.5%, om vi klarar det så blir det jävligt bra med tanke på att medier totalt ignorerar PP i detta val. Det ger även bra bidrag för att fortsätta med PP och kanske verkligen satsa på nästa val och vinna.

Mikael skrev

Lycka till, jag röstade PP förra åren men i år har jag bytt till det där andra partiet vi inte pratar om.

PIRATPARTIET MOT RIKSDAGEN 2010! skrev

Tror det är sånt man gör i kyrkan oxå Erik Hellsborn.:)Jag tror inte att det kommer regna om 1 vecka men jag vet inte säkert, ingen vet mer än meterologerna, du vet inget , du bara tror, den som lever får se. Gör vi allt & verkligen lägger ner massor av energi & engagemang så kan vi fixa detta tillsammans + att valet.Inget är omöjligt & din tro den kan du ta & stoppa upp i stolsgången som Micke persbrandth sa i en beckfilm.:)

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>