Prata om Valet

Det är nu bara 9 dagar kvar, till den stora dagen – Valdagen. Lite över en vecka. Det är nu den absoluta slutspurten. Vi har en önskan av dig, med lite tilläggsförslag.

Tala om Piratpartiet och valet. I skenet av de båda koalitionernas inställning till Datalagringsdirektivet, så kommer det införas oavsett vilket block som bildar regering. Om inte Piratpartiet är där och sätter stopp. Både S och M har fört åsiktsregistrering på oss oskyldiga medborgare, och nu driver de starkt att de vill införa Datalagringsdirektivet i svensk lag. Även om andra partier inom blocken påstår sig säga nej, offrar de frågan i förhandlingar.

Prata om Piratpartiet och valet. Med dina vänner, din granne, kanske någon på bussen.
Du känner säkert någon som skulle rösta på Piratpartiet om de tog sig till röstlokalen, påminn denne om att de kan rösta varje dag fram till och med den 19:e September.
Du känner säkert människor som du tror skulle kunna tänka sig rösta på Piratpartiet, men du har inte pratat med dem om det.
Du känner säkert massa människor som inte ens vet om vad Piratpartiet står för.
Integritet, Kultur & Kunskap. Det ska vara ditt mantra de närmaste 9 dagarna. “Vi vill skydda dig ifrån övervakningen de sittande riksdagspartierna vill införa.”

Prata om Piratpartiet och valet. Det finns flera sätt att göra det på, starta diskussioner på facebook, maila en vän, chatta med någon, träffa någon på stan eller bussen. Det kan vara vid fikabordet på jobbet, på rasten i skolan, mellan föreläsningarna. “Har du hört …?” “Tänker du rösta?” (Fråga inte på vad, då det är lite tabu i Sverige).

Prata om Piratpartiet och valet. Tala för Piratpartiet! Ställ dig och håll ett tal, redan i morgon på närmaste torg! Det behöver inte vara långt. Det kan vara kort om varför det är viktigt att rösta på Piratpartiet. Ta steget och våga, satsa på din egen utveckling samtidigt som du hjälper Piratpartiet in i Riksdagen. Vill du inte ställa dig på ett torg gör en youtube-video!

Om du är osäker på vad du ska säga, kan du få låna några ord av Marie Axelsson:

Både Socialdemokraterna och Moderaterna har använt åsiktsregistrering mot oss oskyldiga medborgare. Båda driver nu starkt att de få igenom Datalagringsdirektivet in i Svensk lagstiftning.

Din integritet är värd 3kr per år! Så mycket betalar Sverige i böter för att vi inte har infört Datalagringsdirektivet än.

Men de andra partierna säger du? De säger kanske Nej till Datalagringsdirektivet men erkänner att de har förhandlat bort frågan inom sin koalition.

Piratpartiet är det enda partiet som står upp för att skydda dig mot övervakning! Vi kommer inte förhandla bort ditt privatliv! Rösta på oss den 19:e september.

Prata om Piratpartiet och valet. Prata in oss i riksadgen.

Yarr!

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>