Sista rycket

Det finns inte mycket mer att säga än att vi alla gjort ett bra jobb så här långt, och att mållinjen är i sikte. På söndag anordnas valvakor lite varstans i landet, och det kan utan tvekan sägas att vår beredskap och sinnesstämning är god.

Det som återstår nu är utkörandet av valsedlar till vallokalerna på valdagen. Skillnaden mellan detta och utkörningen till förtidsröstningslokalerna är att det finns långt många fler av dem. Samma princip gäller dock – kolla vilka lokaliteter som behöver synas till, samordna med de lokala funktionärerna och använd vilken metod som helst för att få ut dem.

I övrigt vill vi egentligen bara påminna om att vi kämpat väldigt länge nu. Vi är nu rutinerade, vana och erfarna kampanjare som kan väldigt många av de metoder som fungerar. Om någon frågar oss om vi kan kampanja så kan vi numera stolt slå er på bröstet och säga att, aye, det kan vi.

Det är tre dagar kvar innan valdagen. Vi anar och vet att väldigt många av oss kommer att göra vårt yttersta tills dess, och sedan lite till vid utkörandet av valsedlarna.

Det kommer att bli kampanjens stoltaste ögonblick. Det är nu vi är som bäst.

Nu kör vi. Sista rycket. One more reggae for the road.

Yarr!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>