Tack!

Det är nu natten till fredagens morgon. Den sista fredagen innan valdagen, och det sista rycket på det som har varit en väldigt lång, väldigt slitsam och mestadels också väldigt rolig valrörelse. Vi har gjort mycket, sett mycket, lärt oss mycket, upplevt mycket och – framför allt – synts mycket, och så här inför de sista självande dygnen finns det egentligen bara en sak att säga:

Tack!

Tack för allt slit, allt släp, allt tålamod, alla uppoffringar, alla kompromisser med vardagen, alla sena nätter följda av tidiga mornar, alla flygbladsutdelningar, alla manifestationer, alla affischuppsättningar, alla piratfikor, allt bökande med valsedlarna och inte minst för all tid.

Tack!

Det vore ingen överdrift att säga att partiet inte vore någonting utan er insats. Om det inte funnits en aktiv samling kampanjare så hade Piratpartiet inte varit någonting annat än ett litet diskussionsforum. Tack vare er så har vi dock växt till någonting mycket större – till någonting som med väldigt stor sannolikhet kommer att finna sig invalt till riksdagen om två dagar.

Så det enda vi har att säga i denna sista stund är ett stort tack för att ni har byggt upp Piratpartiet till vad det är idag, och för att ni hängt med i både ljusa och mörka stunder. Framtiden ser väldigt mycket ljusare ut tack vare er, och det finns all anledning för dig – just dig – att känna att det du gjort har påverkat världen i rätt riktning. Vad detta än må ha varit.

Nu har vi två dagar kvar på oss att göra ett sista och bästa intryck. Nu är det dags att visa världen vad vi går för.

Låt oss göra det bästa av det.

Tack.

Och, förstås: Yarr!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>