Extravalsinfo

Det är valtider lite snarare än någon hade tänkt sig i Västra Götaland, och det har redan börjat skrivas peppande inlägg på temat. I akt och mening att förklara hur landet ligger vill vi påpeka tre saker vi har och tre saker vi inte har, och som på olika sätt innebär olika saker för det regionala omvalet.

Tre saker vi har:

  1. En engagerad och kunnig aktivistkår.
  2. Möjlighet att göra Piratpartiet till ett hushållsnamn under hela extravalrörelsen.
  3. Kreativitet nog att göra det hela till någonting lite roligare än vad de andra partierna kommer att komma med.

Tre saker vi inte har:

  1. Omval i resten av landet. (Vilket innebär att möjligheten att bjuda in pirater är enorm.)
  2. Tappat orken.
  3. Några egentliga anledningar till att inte göra oss till en del av västgötarnas vardag de närmaste månaderna.

Med andra ord – landet ligger som så att det är omval snart, och därmed hög tid att börja vara klara med förberedelserna. Intresse finns, organisation finns, tid finns, ork finns – möjligheter finns. Sen är snart nu, i all korthet, och vilka är vi att försöka tänka “bättre lycka nästa gång” när “nästa gång” händer inom kort?

Nu kör vi. Med förnyade krafter.

Kommentarer

Oldtimer skrev

Ja, absolut! Skjortärmarna är redan uppkavlade. Västra Götalandsregionen skall få se vad pirater kan åtstadkomma med kort förvarning.

Anne Kekki Forshaga skrev

jag har läst vad Jakob har skrivit i sitt förslag på plan. Jag ska fundera vad jag kan bidra med. Trötta är vi efter valet. men jag tänker små bäckar blir en å. Så på något sätt skall jag hjälpa till

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>