Kort inför Almedalen

Almedalsveckan närmar sig med stormsteg, och planeringarna inför vilka seminarier och tillställningar som ska bevistas pågår för fullt. Spänningen och förväntningarna stiger ju närmare det hela kommer.

Vi vill inte rekommendera de av er som åker dit någonting specifikt åt vare sig höger eller vänster. Däremot att göra det mesta av er närvaro, och försöka få hem så mycket som möjligt från veckan. Inte bara när det gäller erfarenheter – sådana är alltid värdefulla – utan även när det gäller mer påtagliga ting, som fotografier, intervjuer och goda intryck.

Fotografier och intervjuer kanske kan tyckas vara en smula omständliga när man väl är på plats där nere, men efteråt så är de en guldgruva som kan användas till tusen och åter tusen saker när man kommer hem igen. En bild säger mer än tusen ord, och utgör en omisskännlig närvaromarkör i efterhand – Piratpartiet was here. En intervju låter även de som inte är där att ta del av vad våra politiker har att säga, vilket är ett fenomenalt sätt att bringa politiken lite närmare vardagen.

Och som kampanjorganisation handlar vi helt om att skapa goda intryck. Det är alpha och omega.

Kort sagt vill vi uppmana närvarande pirater att ha stenkul, och att ta med sig så mycket användbart material som möjligt hem. Delad glädje är långt mer än dubbel glädje, och ju mer vi har att dela på desto bättre kan vi göra det vi gör under resten av året.

Med det sagt vill vi avsluta med uppmaningen att dricka mycket vatten i värmen, och att dela med er när tillfälle ges. Sharing is caring!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>