En hjälpande hand

Det talas ofta om hur Piratpartiet kan göras mer synligt. Dessa diskussioner brukar vanligtvis utmynna i ett konstaterande att det finns för lite pengar för att göra detta.

Varje gång vill vi säga – nonsens! Det finns massor av latenta och gratis sätt att göra det, om man bara kommer på tanken.

Ett sådant sätt är att erbjuda att hjälpa till närhelst det behövs. Har någons cykel tappat kedjan? Erbjud att sätta tillbaka den! Har någon ett mindre problem med datorn? Erbjud att fixa det! Har någon ett problem som skulle kunna lösas av dig, utan att du egentligen behöver göra någonting annat än det du egentligen redan gör?

Erbjud att lösa/göra det!

Poängen här är inte att hjälpa till. Det är gammal vanlig, hederlig medmänsklighet, och sådan har vi gott om ändå. Twisten är att, när problemet väl är löst, kunna säga att “jag är från Piratpartiet, vi hjälper människor!”.

Det talas ofta om hur Piratpartiet kan göras synligare i människors vardagar. Det här är ett sätt.

Använd det väl och ofta. Och hälsa!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>