En närliggande kampanj

Det pågår väldigt mycket kampanjande ute i landet, och väldigt mycket av detta sker på lokal nivå. Vilket är som det ska vara – kampanjen sker bäst där människor är, och eftersom människor är överallt så behöver även vi vara överallt. Det ligger lite i sakens natur.

Vi pirater är dock gränsöverskridande till vår natur, och tycker därför inte om att bli instängda. Och därför låter vi bli att vara det – vi reser land och rike runt för att hälsa på och hjälpa våra lokala förbund att göra det de gör bäst. Och, förstås, lära oss av våra medpirater när vi ändå är där.

Det tycks dock som om detta kringresande är av en lite för koncentrerad natur, där vissa lokalförbund tycks vara mindre instängda än andra. Vi vill därför uppmana alla att ta sig tid att inkludera även närliggande kampanjer i sitt kampanjande – att lite då och då göra ett besök hos grannstäderna för att se hur det går, dela med sig av erfarenheter och, än mer, träffa de underbara lokala personer som finns där.

Det här är ju, trots allt, ändå en gemensam kampanj där vi står och faller tillsammans. Så ta därför steget över till grannen och utbrist ett tvättäkta och synnerligen gemensamt – Yarr!

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>