En outtröttlig kampanj

Alla som kastat ett getöga på Live har märkt att det fullkomligen rasat in aktivistrapporter på sistone. Flitigast på att rapportera in aktivism har Västernorrland varit, även om det sammantagna intrycket av statistiken är att vi målat Sverige lila på sistone. Håll lågan brinnande!

På tal om att hålla aktivistlågan brinnande så har vi fått in frågor om hur mycket kampanjmaterial vi har kvar, och om huruvida det borde ransoneras eller inte. Svaret är nej, vi har till synes oändligt med kampanjmaterial och det är mer eller mindre fysiskt omöjligt att ta slut på det. Netopia kommer att skriva ett utförligt inlägg som hyllar vår syn på upphovsrätt, Bert Karlsson kommer att skriva en hel musikal om varför Piratpartiet är hans parti och grisar kommer att flyga innan det tar slut – så go go go! Låt inget hindra er, använd så mycket ni behöver, beställ in mer när det ni har tar slut och känn ingen oro över tillgången.

Tillgång finns, och nu är det vårt jobb att skapa efterfrågan.

Om fem fredagar är det dan före dan före dan. Om fem veckor är det dags. Om fem veckor är vi officiellt i mål.

Nu återstår bara att ge järnet tills dess.

Yarr!

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>