Nyhetstorka

Nu när Almedalen är över och sommaren verkligen har kommit igång på riktigt (själv smälter jag bort av värmen när jag skriver det här) så brukar det dra in nyhetstorka över redaktionerna runt om i landet.

Det är ett skitbra tillfälle att försöka hamna i pressen på!

Det går att göra på flera olika sätt som att skriva insändare eller anordna fysiska aktiviteter och bjuda in pressen till dem. Ett annat sätt är att skriva en debattartikel och skicka in till en tidning, eller varför inte höra av sig till en tidning och fråga om de är intresserade av nån särskild debattartikel innan man skriver den.

Om du hör av dig till en tidning så kom ihåg att var vänlig och artig i din kontakt med personerna som jobbar där. Det gör chansen att du får plats i media större.

Passa på försök synas de närmaste veckorna!

PS. Kom ihåg att du måste vara inloggad med ditt konto till butiken för att gratis kunna beställa hem flygblad, foldrar och affischer!

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>