Att hålla sig uppdaterad och blanka flygblad

Piratpartiet har många, många, många olika kommunikationsvägar och det kan ibland vara svårt att hålla koll på alla dessa och se till så att man vet vad som händer. Det här utskicket är tänkt att vara en sammanställning av en del av de kommunikationsvägar som finns inom partiet.

Blanka flygblad
Men först vill jag påminna om att vi har något vi kallar för “blanks” eller blanka flygblad som går att beställa från butiken.  Det är alltså våra vanliga flygblad, men utan tryck på baksidan. Blanksen används för att du själv enkelt ska kunna ta fram flygblad med din egen text, till exempel till kommunval, landstingsval, personkampanjer – eller helt enkelt för att lyfta fram något lokalt event eller prata om en dagsaktuell fråga.
Så här funkar det:
1. Beställ hem flygbladen från Piratshoppen , instruktioner finns på wikin
2. Ladda hem en mall och skriv din text
3. Ladda flygbladen i din (laser)skrivare och skriv ut!

Hemsidan
Vår hemsida är en given punkt att börja på, men det är ju bra att nämna den så folk inte glömmer bort den. Där finns det massa matnyttig information samlad och den har ju dessutom fån en ny och snygg look.

Twitter
Jag hoppas att du inte har missat att partiet har ett alldeles eget twitterkonto? Du kan följa det på http://twitter.com/piratpartiet

YouTube
Vi finns ju så klart på YouTube också med en alldeles egen kanal. Det kommer dessutom att komma ut kampanjvideor på den de närmaste veckorna.

Distriktsbloggarna
Varje distrikt har sin egen blogg som du hittar på [distrikt].piratpartiet.se där du kan läsa om de senaste nyheterna inom ditt distrikt.

Press
press.piratpartiet.se så hittar du de pressmeddelanden som partiet skickar ut, men även kontaktuppgifter till riksdagskandidater och bilder på kandidater och vissa funktionärer.

Kampanjbloggen
Här bloggar kampanjgruppen om vad kampanjgruppen hittar på och lite olika förslag på kampanjer och tips och råd om hur man når ut till folk.

Livesidan
Livesidan är nog en av våra mest besökta sidor som dessutom samlar in många av de andra sidorna och fungerar lite som en paraplysite. På live.piratpartiet.se så kan du läsa blogginlägg från våra bloggare, se youtubeklipp, se twitterflöden och mycket annat. Om du inte har varit inne på den sidan än så föreslår jag att du beger dig dit.

Forumet
På vårt forum så sker det många diskussioner rörande vår politik. Just nu pågår det t.ex. omarbetningar av de valmanifest som släpptes i förra veckan.

Bloggat i förra veckan:
Ord på vägen – Vad som sas om förra veckan

En synlig kampanj – Om vikten att synliggöra sin aktivism och rapportera in.

PS. Instruktioner för hur du beställer foldrar, flygblad och affischer finns här: http://wiki.piratpartiet.se/Kampanjmaterial/

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>