Kampanj Morgonlektyr

För några veckor sen så gjorde jag ett utskick om den här kampanjen och nu när det bara är en vecka kvar till att den ska börja så kommer här påminnelsen.

Kampanj Morgonlektyr utgår ifrån att vi har väldigt många unga väljare och att nu när skolorna drar igång igen så tar man 5-10 minuter nån morgon (gärna fler och gärna varje morgon om möjligt) och delar ut flygblad utanför sin närmaste gymnasieskola eller högskola.

De flesta av oss bor i närheten av en eller flera skolor eller har en i närheten av jobbet. Allt man behöver göra är att ta med sig en bunt flygblad (gärna ha nåt på sig med PP-loggan på) och stå och dela ut flygblad i några minuter i närheten av skolan lite innan åtta.

Det är många elever som går förbi ungefär samtidigt och genom att göra såhär så når vi på ett enkelt sätt ut till många unga väljare och kan förhoppningsvis öka viljan att rösta i bland dessa – och då dessutom rösta på oss! ;) :D

De flesta skolor öppnar den 23:e augusti så vi har satt den dagen som startdatum för kampanjen!

Det här utskicket går ut för att påminna om den här kampanjen och för att se till så att den dras igång på allvar den 23:e augusti!

Nya Affischer
Vi har nu fått in nya affischer i butiken! De som har kommit in är galet stora och kan sättas upp och synas från långt håll. Kom ihåg att gå in och beställa!

Glöm inte bort att förtidsröstningslokalerna öppnar om 16 dagar, och att valdagen är om 34 dagar!

Bloggat i förra veckan:
En pågående kampanj – En sammanfattning av kampanjbloggen

En outtröttlig kampanj – Om hur bra vi kampanjer och att vi har material kvar

PS. Instruktioner för hur du beställer foldrar, flygblad och affischer finns här: http://wiki.piratpartiet.se/Kampanjmaterial/

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Anders S skrev

Synd med den vita kanten längst ner… Borde gjort webbadressen större eller lagt in något budskap/ några budskap där. Nu måste man skriva dit något själv eller klippa bort den för att ingen skall misskreditera oss.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>