Sista veckan – Valsedlar

I skrivande stund så är det bara en vecka kvar till valet. Vid den här tidpunkten nästa vecka så vet vi hur det har gått. Det är nu vi ska ösa järnet och se till att lägga så mycket tid och energi på valet som det är möjligt!

Vi har fortfarande en sak som vi behöver hjälp med och det är valsedlarna!

När jag skriver det här utskicket så har vi täckning på 57,6% av vallokalerna och den här siffran måste upp!

Det är alltså lokalerna som är öppna på söndagen som vi pratar om nu och som behöver våra valsedlar utlagda. Vi behöver just din hjälp till det här!

Ja, just du!

Klicka på länken, hitta den vallokal som du bor närmast och skriv upp dig. Det vi i första hand behöver är distributörer, som är där klockan åtta på morronen och lägger ut valsedlarna. Men om du känner för att stå som valvärd så är du väldigt välkommen att skriva upp dig på det också!

Kom ihåg – vi kan bara komma in i riksdagen om folk röstar på oss, och folk kan bara rösta på oss om de har valsedlar till hands.

Bloggat i förra veckan:
Prata om Valet – Genom att prata med familj, släkt, vänner, arbetskamrater och främlingar om Piratpartiet så hjälper du oss komma in i riksdagen!

Känner ni det också? Vi kommer in i Riksdagen! – En känsla av att nu tar vi det här!

PS. Instruktioner för hur du beställer foldrar, flygblad och affischer finns här: http://wiki.piratpartiet.se/Kampanjmaterial/
Deadline för att beställa material är på torsdag, ungefär vid lunchtid. (Bor du i norrland eller på gotland är det en dag tidigare, på onsdag.) Dock kan vi inte garantera att vi faktiskt hinner med om du är i sista minuten. Så ska du ha något mer den här veckan – beställ nu!
Vi har för tillfället mer material än vi kan göra av med så beställ så mycket du har nytta av!

Jan Lindgren
Kampanjledare

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>